Aubergines farcies aux chipolatas

Aubergines farcies aux chipolatas

4.2 105 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de riz long
    100 g
  • aubergines bio, coupées en deux
    2
  • de parmesan coupé en cubes
    120 g
  • de persil frais
    15 g
  • de chipolatas sans peau et coupées en morceaux
    250 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 453 kcal / 1887 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...