Urządzenia i Akcesoria
Aubergines farcies aux chipolatas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
1000 g d'eau
-
100 g de riz long
-
2 aubergines bio, coupées en deux
-
120 g de parmesan coupé en cubes
-
15 g de persil frais
-
250 g de chipolatas sans peau et coupées en morceaux
-
30 g d'huile d'olive
-
du sel
-
du poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1887 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1 godz. 10 min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 min
Courgette au jambon
1 godz.
Soufflé aux endives et parmesan
1 godz. 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1 godz. 30 min
Courgette façon pizza
40 min