Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 100 g de riz long
- 2 aubergines bio, coupées en deux
- 120 g de parmesan, coupé en cubes
- 15 g de persil frais
- 250 g de chipolatas, sans peau et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 453 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 Min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Aubergines farcies
1 Std. 15 Min
Aubergine farcie
1h 5min
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Poivron farci à l'indienne
45 Min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Courgette au jambon
1 Std.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.