Veau bolognaise et polenta

Veau bolognaise et polenta

3.4 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 75 g de parmesan en cubes
  • 300 g de veau haché
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • noix de muscade fraîchement râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 2380 kJ / 569 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...