Veau bolognaise et polenta
TM5 TM31 TM6

Veau bolognaise et polenta

3.4 (98 ocen)

Składniki

  • 75 g de parmesan en cubes
  • 300 g de veau haché
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • noix de muscade fraîchement râpée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2380 kJ / 569 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy