Veau bolognaise et polenta

Veau bolognaise et polenta

3.4 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en cubes
    75 g
  • de veau haché
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
    400 g
  • d'eau
    800 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de lait
    250 g
  • de polenta
    175 g
  • noix de muscade fraîchement râpée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 569 kcal / 2380 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...