Filets de colin, carottes, beurre aux fanes

Filets de colin, carottes, beurre aux fanes

4.6 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de carottes fanes
  • 4 filets de colin (150 g chacun environ, frais ou décongelés)
  • 200 g d'eau
  • 75 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • du sel
  • 45 g de beurre
  • 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1263 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...