Filets de colin, carottes, beurre aux fanes

Filets de colin, carottes, beurre aux fanes

4.5 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de carottes fanes
    1 bouquet
  • filets de colin (150 g chacun environ, frais ou décongelés)
    4
  • d'eau
    200 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    75 g
  • du sel
  • de beurre
    45 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe rase
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302 kcal / 1263 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...