
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud découpé en pavés
lub 600 g de poisson blanc découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (opcjonalnie)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 398.5 kcal / 1659.5 kJ
- Białko
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Błonnik
- 4.2 g