Parmentier gratiné de moules et chou-fleur

Parmentier gratiné de moules et chou-fleur

4.4 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    900 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1400 g
  • de gruyère coupé en morceaux
    100 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de chou-fleur détaillé en bouquets
    700 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 293 kcal / 1229 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...