Œufs brouillés, asperges et tartines
TM5 TM31 TM6

Œufs brouillés, asperges et tartines

2.6 (24 oceny)

Składniki

  • 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
  • 9 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 40 g de beurre, en dés
  • ½ baguette aux graines, en fines tranches
  • 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1657 kJ / 396 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy