Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Œufs en cocotte d'avocat, crevettes et taboulé
30min
Avocado toasts, citron et tomates
10min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min