Œuf cocotte aux champignons et oignons

Œuf cocotte aux champignons et oignons

4.2 180 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g de beurre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés en lamelles
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème fraîche légère
  • 2 brins d'aneth frais ciselés
  • 4 œufs
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.5 g
Kalorie 783 kJ / 188.5 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...