Filets de colin, purée de haricots plats

Filets de colin, purée de haricots plats

4.2 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • citron jaune
    1
  • de persil frais
    15 g
  • de beurre en dés
    60 g
  • de filets de colin frais ou décongelés et épongés
    700 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
    200 g
  • de haricots verts plats frais ou surgelés, en tronçons
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • du sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461 kcal / 1923 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...