Navarin d'agneau

Navarin d'agneau

4.8 175 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux (4 cm)
    450 g
  • de farine de blé
    1 c. à soupe
  • d'eau
    450 g
  • cube de bouillon de volaille
    ¾
  • bouquet garni (thym, laurier, persil, estragon, coriandre)
    1
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de carotte nouvelle
    100 g
  • de pomme de terre coupée en morceaux
    100 g
  • de navet coupé en quatre
    100 g
  • d'oignons nouveaux
    70 g
  • de céleri branche coupé en bâtonnets (2 cm)
    35 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    50 g
  • de fèves surgelées
    50 g
  • feuilles de persil frais
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 886.3 kcal / 3708.2 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 61.8 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 22.8 g
Sód 400.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...