Merlan aux poireaux

Merlan aux poireaux

4.4 167 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    700 g
  • de beurre
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de vin blanc sec
    80 g
  • de filets de merlan
    600 g
    600 g de filets de poisson blanc
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
    100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 386.3 kcal / 1612 kJ
Białko 30.5 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 581.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...