
Urządzenia i Akcesoria
Merlan aux poireaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de blancs de poireau coupés en tronçons700 g
-
de beurre30 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de vin blanc sec80 g
-
de filets de merlan600 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
386.3 kcal /
1612 kJ
Białko
30.5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
581.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - avril
11 Przepisów
Francja
Francja