Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 puerros en trozos (solo la parte blanca)
- 3 manzanas Granny Smith peladas y en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 30 g de mantequilla
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 200 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 788 kJ / 189 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Sopa fría de pepino al eneldo
5 Min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1 Std.
Crema fría de manzana al curry
5 godz. 40 min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min