Repollo con pimientos, champiñones y pipas

Repollo con pimientos, champiñones y pipas

4.6 244 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 600 g de repollo (limpio y sin tronco) cortado en trozos regulares de aprox. 5 cm
  • 120 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 70 g de aceite de oliva
  • 150 g de champiñones frescos laminados
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 1 - 2 cucharadas de pipas de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.41 g
Kalorie 660 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 13.21 g
Błonnik 4.46 g
Węglowodany 6.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...