Ensaladilla de garbanzos y aguacate

Ensaladilla de garbanzos y aguacate

4.4 144 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de patatas
  • 2 aguacates en trozos pequeños
  • 200 - 300 g de mayonesa
  • 400 g de agua
  • 6 huevos
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 2 cebolletas picadas finas
  • 280 g de maíz dulce en conserva escurrido (2 latas)
  • 270 - 280 g de atún en aceite (3 latas)
  • 150 g de aceitunas negras sin hueso (1 lata)
  • 6 - 8 pimientos del piquillo escurridos y en tiras
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1483.6 mg
Białko 32.4 g
Kalorie 2439 kJ / 583 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 49.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...