Saucisses de volaille, lentilles et carottes

Saucisses de volaille, lentilles et carottes

4.4 396 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 6 chipolatas de volaille (350 g)
  • 4 gousses d'ail non pelées
  • 1 cube de bouillon de poule
  • 30 g d'huile d'olive
  • 250 g de lentilles vertes sèches
  • 150 g de carottes pelées et en dés
  • 550 g d'eau
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 2199 kJ / 527 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...