Parmentier de poisson au chèvre et persillade

Parmentier de poisson au chèvre et persillade

4.8 1.5K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    550 g
  • de gros sel
    15 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • de filets de poisson blanc type cabillaud
    300 g
  • de beurre et un peu pour le plat
    60 g
  • de lait demi-écrémé
    60 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • gousse d'ail
    1
  • de persil plat frais équeuté
    1 bouquet
  • de chapelure maison
    50 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 410 kcal / 1722 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 33.8 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...