
Urządzenia i Akcesoria
Sauté de veau aux olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux120 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de concentré de tomate70 g
-
de vin rosé60 g
-
feuille de laurier1
-
de thym frais2 branches
-
de sel1 c. à café
-
de veau détaillé en dés (3-4 cm)800 g
-
d'eau500 g
-
de champignons frais émincés200 g
-
d'olives vertes dénoyautées150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
485.5 kcal /
2038.3 kJ
Białko
61.3 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
1075.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja