Lasagnes à la fondue de poireaux

Lasagnes à la fondue de poireaux

4.6 812 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de blancs de poireau coupés en rondelles
    750 g
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    125 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de gruyère râpé
    100 g
  • de lasagne précuites
    8 - 10 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 265 kcal / 1111 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 24.3 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...