Lasagnes à la fondue de poireaux

Lasagnes à la fondue de poireaux

4.6 855 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 750 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à soupe de miel
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gruyère râpé
  • 8 - 10 feuilles de lasagne précuites

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.5 g
Kalorie 1111 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...