Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de sauté de porc, en cubes
- le jus d'un citron vert
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 400 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 3 branches de thym frais
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2041 kJ / 488 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Rougail aux chipolatas
50min
Poulet basquaise
50min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Sauté de porc au cidre
1h
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse et riz
50min
Cari poulet
45 min