Pulpo y rape amariscado

Pulpo y rape amariscado

4.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

Patatas panadera
  • de cebolla en cuartos
    250 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de patatas cortadas en rodajas finas
    500 - 600 g
  • de sidra
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
Pulpo y rape amariscado
  • de pulpo cocido cortado en rodajas
    150 g
  • nécoras cortadas por la mitad
    3
  • de almejas frescas
    150 g
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
    150 g
  • langostinos crudos sin pelar
    6
Salsa y horneado
  • de sidra
    250 g
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco picado
    5 - 6 ramitas
  • de cebolla
    150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de harina
    1 cucharada colmada
  • de caldo de pescado
    250 g
  • de tomate frito
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 287 kcal / 1199 kJ
Białko 15.32 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 19.98 g
Błonnik 3.06 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...