
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z pora
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
jajka3
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki200 g
-
pora tylko biała część, pokrojonego w 1 mm plastry200 g
-
kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy (1 puszka)280 g
-
majonezu2 - 3 łyżki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
soli¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
162.2 kcal /
678.6 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
190 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska