
Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu mięsnego
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na 3 cm kawałki300 g
-
warzyw, mieszanych (np. selera naciowego, marchewki, cebuli), pokrojonych na kawałki300 g
-
ząbek czosnku1
-
mieszanych ziół, świeżych (np. szałwii, rozmarynu), tylko liście4 gałązki
-
soli gruboziarnistej150 g
-
czerwonego wina30 g
-
liść laurowy, suszony1
-
goździk1
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
555.5 kcal /
2324 kJ
Białko
73.8 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
58984.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sól ziołowa
5min
Cukier waniliowy
72h
Koncentrat bulionu warzywnego
45min
Koncentrat bulionu drobiowego
45min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1h 25min
Koncentrat bulionu grzybowego
25min
Koncentrat bulionu z kaczki
20min
Koncentrat bulionu cielęcego
1h 20min
Koncentrat bulionu wołowego
1h 20min
Masło
5min
Przyprawa uniwersalna
5min
Sól warzywna
5min