Wersje kompatybilne
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 2.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Trota mimosa
35 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Involtini di platessa e verdure
1 Std.
Spada alle erbe con olive
40 Min