Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini

Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini

4.1 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di fagiolini verdi freschi lavati e puliti
  • 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
  • 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.5 g
Kalorie 966 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 2.25 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...