Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di gamberetti
- 80 g di pesto alla genovese
- 200 g di pomodori datterino
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1588 kJ / 379.8 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 40.4 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 812 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalatona di orzo
40 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min