Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 (375 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur, en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filets d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck, en fines lamelles
  • 80 g de cacahuètes, grillées et salées, dont 30 g concassées, pour la finition
  • 30 g de beurre demi-sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1648 kJ / 394 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy