Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 ( 392 oceny )

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck en fines lamelles
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 50 g de cacahuètes, grillées et salées
  • poivre moulu
  • 30 g de cacahuètes, grillées et salées concassées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
394 kcal / 1648 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy