Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines

Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines

4.6 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'aubergines pelées et coupées en dés
    400 g
  • d'ail
    5 gousses
  • d'huile d'olive
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de graines de sésame
    1 c. à soupe
  • de pecorino
    100 g
  • de roquette
    150 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de viande de bœuf coupée en tranches fines
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1895 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...