
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
d'aubergines pelées et coupées en dés400 g
-
d'ail5 gousses
-
d'huile d'olive60 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de graines de sésame1 c. à soupe
-
de pecorino100 g
-
de roquette150 g
-
de jus de citron20 g
-
de viande de bœuf coupée en tranches fines350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
452 kcal /
1895 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja