Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame

Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame

4.0 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de yaourt nature
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de graines de sésame
  • 10 brins de persil frais équeutés
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 500 g de viande d'agneau en morceaux
  • ½ bouquet de menthe fraîche équeuté
  • 1 c. à soupe de ras el-hanout
  • 1000 g d'eau
  • 2 bottes d'asperges vertes coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 2038 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...