Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame

Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame

4.0 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de yaourt nature
    125 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de graines de sésame
    2 c. à soupe
  • de persil frais équeutés
    10 brins
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de viande d'agneau en morceaux
    500 g
  • de menthe fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
  • bottes d'asperges vertes coupées en deux
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 487 kcal / 2038 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...