Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

4.0 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de feuilles de menthe fraîche
    50 g
  • d'ail pelée et dégermée
    1 gousse
  • de pignons de pin
    30 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • d'échalotes coupées en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz arborico
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • de petits pois frais
    300 g
  • d'asperges en tronçons (230 g épluchées)
    400 g
  • de mascarpone
    2 c. à soupe
  • de parmesan en copeaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 763 kcal / 3205 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...