Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives

Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives

4.5 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'olives noires ou violettes dénoyautées
    60 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'huile d'olive et 2 filets pour la finition
    25 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1000 g
  • de riz basmati
    250 g
  • de fenouil en fines lamelles
    450 g
  • de bar (125 g chacun)
    4 filets

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2041 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...