Crème de choux de Bruxelles à la poire

Crème de choux de Bruxelles à la poire

4.0 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de lardon
  • 1 filet d'huile de tournesol
  • 400 g de choux de Bruxelles base et feuilles dures retirées, coupés en deux
  • 150 g de poire pelée et coupée en dés
  • 550 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1113 kJ / 267 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...