Scaloppine alla pizzaiola
TM5 TM6

Scaloppine alla pizzaiola

4.2 (272 oceny)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio senz'anima
  • 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
945 kJ / 226 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy