Fusilli risottati tonno e capperi

Fusilli risottati tonno e capperi

4.1 258 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    ½
  • di prezzemolo fresco lavate
    5 foglie
  • di acqua
    180 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di capperi sott'aceto
    10 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    80 g
  • di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)
    55 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 454 kcal / 1899 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...