
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli risottati tonno e capperi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
spicchio di aglio senz'anima½
-
di prezzemolo fresco lavate5 foglie
-
di acqua180 g
-
di sale1 pizzico
-
di capperi sott'aceto10 g
-
di pasta secca tipo fusilli80 g
-
di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)55 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
454 kcal /
1899 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby...per te!
5 Przepisów
Włochy
Włochy