Patate e fagiolini al pesto
TM31 TM5 TM6

Patate e fagiolini al pesto

4.5 (200 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto di vino bianco
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale
  • 400 g di acqua
  • 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
648 kJ / 155 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy