Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
TM5 TM6

Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)

4.3 (26 ocen)

Składniki

  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
  • 1 spicchio di aglio, senz'anima
  • 1 cucchiaino di alga wakame, in fiocchi
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
2665 kJ / 637 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
52 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy