Wersje kompatybilne
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 1 cucchiaino di alga wakame, in fiocchi
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2665 kJ / 637 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Purè di ceci al curry (vegan)
35 min
Hummus di fagioli e yogurt
15 menit
Polpettone di seitan
50 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 menit
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Hummus di ceci
9h 20min
Chili (vegan)
40 min