
Urządzenia i Akcesoria
Orzotto rosa alla barbabietola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 porzioni
Składniki
-
150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
-
1 scalogno in quarti
-
15 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di orzo perlato
-
80 g di vino bianco secco
-
900 g di brodo vegetale
-
125 g di stracchino a pezzi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
480 kcal /
2008 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Benessere e colore
5 Przepisów
Włochy
Włochy