Orzotto rosa alla barbabietola

Orzotto rosa alla barbabietola

4.4 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 porzioni

Składniki

  • 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
  • 1 scalogno in quarti
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di orzo perlato
  • 80 g di vino bianco secco
  • 900 g di brodo vegetale
  • 125 g di stracchino a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.9 g
Kalorie 2008 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...