Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 80 g di vino bianco secco
- 900 g di brodo vegetale
- 125 g di stracchino a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Orzotto con ceci e verdure
30min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Farro alle carote con frittata
50min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto ai funghi porcini
30min