Strüdel al cavolo nero e gorgonzola

Strüdel al cavolo nero e gorgonzola

4.7 260 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 fette

Składniki

  • 400 g di cavolo nero a listarelle
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pasta sfoglia pronta rettangolare
  • 200 g di Gorgonzola a pezzi
  • latte q.b.
  • semi di papavero q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 348.9 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 787.6 kJ / 188.3 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...