Zuppa di miso con verdure

Zuppa di miso con verdure

4.3 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzione

Składniki

  • 10 g di olio di semi di arachidi
  • 200 g di funghi shiitake freschi in quarti
    200 g di funghi champignon, freschi, in quarti
  • 150 g di carote a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
  • 95 g di porro a rondelle sottili
  • 900 g di brodo vegetale
  • 40 g di miso
  • 80 g di acqua
  • 250 g di tofu a dadini (1 cm)
  • 6 cipollotti verdi a fettine sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 377 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...