Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio di semi di arachidi
-
200
g di funghi shiitake freschi, in quarti
lub 200 g di funghi champignon freschi, in quarti - 150 g di carote, a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g di porro a rondelle sottili
- 900 g di brodo vegetale
- 40 g di miso
- 80 g di acqua
- 250 g di tofu a dadini (1 cm)
- 6 cipollotti verdi a fettine sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min