Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 unidades

Składniki

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 10.8 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 219 kJ / 52 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...