Tayín de salmón con salsa ras el hanout
TM6

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 (14 ocen)

Składniki

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
219 kJ / 52 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.2 g
Sód
10.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy