![Tayín de salmón con salsa ras el hanout Tayín de salmón con salsa ras el hanout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/592923afee86dfe8081a6091b22f26d1/Derivates/5f095f7aac8724a9c18d6687d02ff2d553a15b50.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1 godz.
Milhojas de patatas
1 Std. 30 Min
Langostinos all'arrabbiata
35 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 min
Gyros de remolacha con salteado de pollo
45 min
Coleslaw Hawaiana
10 min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min