Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
150
g de miga de pan blanco
lub 150 g de pan de molde sin corteza - 30 g de aceite de oliva
- 150 g de aguacate maduro, sin piel ni hueso, en trozos
- 30 g de zumo de limón
- 3 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
- 1 aguacate en lonchas para servir
- 100 - 120 g de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1576.2 kJ / 376.7 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 543.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Pudin de bonito y piquillos
5 godz. 10 min
Coliflor gratinada
50min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Plum cake de calabacín, chorizo y dátiles
1h 30 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30 min