
Urządzenia i Akcesoria
Crabes farcis
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
crabes cuits (tourteaux)4
-
de pain dur100 g
-
de lait100 g
-
de persil frais1 bouquet
-
d'oignon coupé en deux150 g
-
gousses d'ail4
-
d'huile d'olive30 g
-
de lardons100 g
-
le jus d'un citron jaune
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
piment oiseau frais épépiné et émincé très finement1
-
de chapelure4 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418 kcal /
1747 kJ
Białko
40.5 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade Antilles
10 Przepisów
Francja
Francja