Crabes farcis

Crabes farcis

3.6 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 4 crabes cuits (tourteaux)
  • 100 g de pain dur
  • 100 g de lait
  • 1 bouquet de persil frais
  • 150 g d'oignon coupé en deux
  • 4 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de lardon
  • le jus d'un citron jaune
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 piment oiseau frais épépiné et émincé très finement
  • 4 c. à café de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40.5 g
Kalorie 1747 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...