Endives braisées gratinées au parmesan

Endives braisées gratinées au parmesan

4.4 110 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'eau
    550 g
  • endives
    8
  • clémentines bio, zeste et jus
    2
  • de beurre coupé en dés
    30 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 963 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...