Endives braisées gratinées au parmesan
TM5 TM6

Endives braisées gratinées au parmesan

4.4 (100 ocen)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 550 g d'eau
  • 8 endives
  • 2 clémentines bio, zeste et jus
  • 30 g de beurre, coupé en dés
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
963 kJ / 231 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy