Endives braisées gratinées au parmesan

Endives braisées gratinées au parmesan

4.4 120 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 550 g d'eau
  • 8 endives
  • 2 clémentines bio, zeste et jus
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 963 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...