Urządzenia i Akcesoria
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.5 mg
Białko
42.9 g
Kalorie
985.2 kJ /
234.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Mashed potatoes for two
30 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min