Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154.5 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Chicken stock paste
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25min