Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil for drizzling
  • fresh rosemary
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • salted butter for frying
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 154.5 mg
Białko 42.9 g
Kalorie 985.2 kJ / 234.6 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...