Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
TM6

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, for drizzling
  • 4 sprigs fresh rosemary
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 tbsp salted butter, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
985.2 kJ / 234.6 kcal
Białko
42.9 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
0.1 g
Sód
154.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy