Urządzenia i Akcesoria
Florentine potato cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.1 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1256 kJ /
299.1 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Spelt bread rolls
1 godz. 45 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Mexican stack
45 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Fresh tomato tart
40 min
Potato 'pizzas'
1 godz.
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Speedy beans on toast
20 min