Urządzenia i Akcesoria
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Dried cauliflower florets
-
cauliflower floret (medium to large)1
Salmon cure
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved8
-
water for soaking salmon skin
-
rock salt plus extra pinch for soaking salmon skin100 g
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
lemon zested and juiced1
-
caster sugar100 g
-
ground white pepper2 pinches
Parmesan gnocchi
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
water300 g
-
kudzu (see Tips)30 g
-
water (iced)
Confit salmon
-
water600 g
-
light olive oil500 - 550 g
Cauliflower cream
-
unsalted butter30 g
-
olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
cauliflower broken into florets400 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
full cream milk50 g
Salmon skin, cauliflower and assembly
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
cauliflower broken into florets220 g
-
salt to taste2 pinches
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon zest only, finely grated, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
5239.5 mg
Białko
39.2 g
Kalorie
4990.3 kJ /
1188.1 kcal
Tłuszcz
108.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Oysters with lime granita
5 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min