Urządzenia i Akcesoria
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Dried cauliflower florets
-
cauliflower floret (medium to large)1
Salmon cure
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved8
-
water for soaking salmon skin
-
rock salt plus extra pinch for soaking salmon skin100 g
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
lemon zested and juiced1
-
caster sugar100 g
-
ground white pepper2 pinches
Parmesan gnocchi
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
water300 g
-
kudzu (see Tips)30 g
-
water (iced)
Confit salmon
-
water600 g
-
light olive oil500 - 550 g
Cauliflower cream
-
unsalted butter30 g
-
olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
cauliflower broken into florets400 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
full cream milk50 g
Salmon skin, cauliflower and assembly
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
cauliflower broken into florets220 g
-
salt to taste2 pinches
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon zest only, finely grated, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
5239.5 mg
Białko
39.2 g
Kalorie
4990.3 kJ /
1188.1 kcal
Tłuszcz
108.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus seafood salad
1 godz.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Zesty avocado with crab
10 min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 godz. 15 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Oysters Mignonette
5 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min