Urządzenia i Akcesoria
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Dried cauliflower florets
-
cauliflower floret (medium to large)1
Salmon cure
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved8
-
water for soaking salmon skin
-
rock salt plus extra pinch for soaking salmon skin100 g
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
lemon zested and juiced1
-
caster sugar100 g
-
ground white pepper2 pinches
Parmesan gnocchi
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
water300 g
-
kudzu (see Tips)30 g
-
water (iced)
Confit salmon
-
water600 g
-
light olive oil500 - 550 g
Cauliflower cream
-
unsalted butter30 g
-
olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
cauliflower broken into florets400 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
full cream milk50 g
Salmon skin, cauliflower and assembly
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
cauliflower broken into florets220 g
-
salt to taste2 pinches
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon zest only, finely grated, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
5239.5 mg
Białko
39.2 g
Kalorie
4990.3 kJ /
1188.1 kcal
Tłuszcz
108.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Pisco sour
10 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Mimosa float
6 godz. 10 min
Guacamole
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Seafood panzanella
1 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min