
Wersje kompatybilne
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water for soaking salmon skin
- 100 g rock salt plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower broken into florets
- 2 pinches salt to taste
- 1 pinch sea salt flakes for garnishing
- 1 lemon zest only, finely grated, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1188.1 kcal / 4990.3 kJ
- Białko
- 39.2 g
- Tłuszcz
- 108.1 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.8 g
- Sód
- 5239.5 mg