Wersje kompatybilne
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 108.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 5239.5 mg
Alternatywne przepisy
Leek and smoked salmon dip
55min
Oysters Kilpatrick
15min
Veal involtini
35min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min