Urządzenia i Akcesoria
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 pieces
Składniki
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
544.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1110 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Caesar salad dressing
10 min
Thai-style fish cakes
30 min
Cod with citrus butter
40 min
Asian-style mussels
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min