Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1110 kJ / 264 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 544.1 mg
Alternatywne przepisy
Ukrainian borscht
35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1sa 10 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1sa 30 dk
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Prawn salad with horseradish cream
1sa
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1sa 20 dk
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min