Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1110 kJ / 264 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 544.1 mg
Alternatywne przepisy
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Peking-style duck pancakes
8h 50 min
Zesty avocado with crab
10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Prawn and mushroom crepes
50min
Thai-style fish cakes
30min