Urządzenia i Akcesoria
Peanut soba noodle wonton cups
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 piece
Składniki
Wonton cups
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
wonton wrappers thawed24
-
sea salt¼ tsp
Slaw
-
water1600 g
-
dried soba noodles broken into halves180 g
-
olive oil1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 30 g)2
-
purple cabbage cut into pieces (approx. 330 g)¼
-
white cabbage cut into pieces (approx. 430 g)¼
-
carrots cut into pieces (4 cm) (approx. 200 g)2
Peanut dressing
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
peanut butter100 g
-
rice wine vinegar60 g
-
sesame oil45 g
-
soy sauce60 g
-
honey2 tbsp
Garnishes
-
roasted salted peanuts80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
sesame seeds1 tbsp
-
limes cut into wedges, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
236.2 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Wonton soup (pork)
45 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Tiraccino
1 godz. 5 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Okonomiyaki
30 min