Urządzenia i Akcesoria
Fresh turmeric and ginger paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
37 portions
Składniki
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)50 g
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
coconut oil60 g
-
ground black pepper1 - 2 tsp
-
water2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.3 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
67.6 kJ /
16.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Kimchi
149 Std.
Green garden juice
5 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Miso coleslaw
20 Min
Turmeric latte
25 Min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Turmeric, lemon and ginger tea
20 Min
Nut and seed butter
10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min