Soufflé au sabre

Soufflé au sabre

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • feuilles de laurier déshydratées
    2
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux
    300 g
  • de filet de sabre
    400 g
  • de beurre doux
    15 g
  • œufs
    6
  • de lait
    200 g
  • de farine de blé
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396.8 kcal / 1663.5 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 258.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...