Soufflé au sabre

Soufflé au sabre

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux
  • 400 g de filet de sabre
  • 15 g de beurre doux
  • 6 œufs
  • 200 g de lait
  • 40 g de farine de blé

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 258.8 mg
Białko 33.5 g
Kalorie 1663.5 kJ / 396.8 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 21.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...