![Soufflé au sabre Soufflé au sabre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46cda895-607c-4559-aae8-e0e83df2d922/Derivates/040a1e29-aac9-4599-8876-b9dedd715202.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 258.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Encornets à la provençale
55 min
Parmentier d'agneau
2 godz. 5 min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
35 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Flans saumon-courgette
1 godz.
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3小时 40 分钟
Gâteau moelleux au cidre
1 godz. 5 min
Tourte aux champignons et à l'abondance
1 godz. 15 min
Filet de dorade grise à la normande
1 godz.
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min