Boulettes de lieu en bouillon thaï

Boulettes de lieu en bouillon thaï

3.1 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

  • de filets de lieu noir sans peau en morceaux
    300 g
  • échalote en morceaux
    1
  • de sauce chili sucrée
    1 c. à soupe
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    3 c. à soupe
  • de fécule de maïs
    30 g
  • de coriandre fraîche équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • carotte en tagliatelles
    1
  • poireau émincé
    1
  • de vermicelles de riz
    100 g
  • citron vert le jus seulement
    1
  • citrons verts
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1839 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...