Boulettes de lieu en bouillon thaï

Boulettes de lieu en bouillon thaï

3.1 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

  • 300 g de filets de lieu noir sans peau en morceaux
  • 1 échalote en morceaux
  • 1 c. à soupe de sauce chili sucrée
  • 3 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 30 g de fécule de maïs
  • 1 bouquet de coriandre fraîche équeuté
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 carotte en tagliatelles
  • 1 poireau émincé
  • 100 g de vermicelles de riz
  • 1 citron vert le jus seulement
  • 2 citrons verts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1839 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...