Quiche aux poireaux et reblochon

Quiche aux poireaux et reblochon

4.7 399 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    150 g
  • de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
    95 g
  • d'eau froide
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poireaux coupés en tronçons
    300 g
  • œufs
    2
  • de lait
    120 g
  • de crème fraîche épaisse
    120 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • reblochon coupé en lamelles
    ½

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 458.3 kcal / 1901.5 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 33.7 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Sód 344.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...