Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais

Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    320 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de menthe fraîche ciselées
    10 feuilles
  • de lait
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • œufs
    2
  • de gruyère râpé
    40 g
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • tomates cerise
    16

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461.5 kcal / 1915.5 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 38.8 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 408.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...